طیف گسترده ای از انواع مختلف دمنوش های گیاهی، از جمله چای های تک ماده ای مانند نعناع فلفلی و بابونه، و همچنین ترکیبات خلاقانه ای مانند لالایی اسطوخودوس و طلای اتمی وجود دارد. شناخت انواع چای نیز از این قائده مستثنا نیست که این شرکت به آن پرداخته و پیشنهاد دارد که مطالعه آن را از دست ندهید. چای سبزهایی که در آخر نام آنها «چی» (به معنای چای) میآید ژاپنی هستند و نام انواع چای سبز چینی اشاره به منطقهی کشت آنها دارد. مطالعات حاکی از آن است که پلیفنولهای موجود در چای سبز و سیاه مانع از تجمع باکتریها دهان که منجر به تنفس بدبو، فساد دندانها و سرطان دهان میشود. از آنجایی که نعناع بوی خوشی به دهان میبخشد میتوان نتیجه گرفت که طعم نعناعی خمیر دندانها اتفاقی نیست.
تحقیقات نشان داده است که دارچین هم برای بدن و هم برای ذهن بسیار عالی است. مصرف دارچین به خصوص برای افرادی با سن بالاتر به بهبود عملکرد مغز، افزایش سرعت شناختی، بالا بردن تمرکز و تقویت و رشد مسیرهای عصبی کمک میکند. آنتی اکسیدانهای موجود در چای گیاهی دارچین باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و از این طریق از شما در برابر سرماخوردگی، آنفولانزا و عفونتها محافظت میکند. چای زعفران را میتوان با قرار دادن کلالهها در آب گرم به صورت ساده تهیه کرد. به همین دلیل، بسیاری از دستورالعملهای تهیه این چای را به روشهای مختلفی ارائه میدهند.
علائم آسیب عصب اولنار چیست و چگونه درمان می شود؟
انواع چای با طعم های مختلف پوپونیک | OkChay