کافه قنادی نوستالژیک مینیون یادآور خاطرات بسیاری برای تهرانیهای قدیمی است. استفاده از مواد طبیعی و کاملا متفاوت در پخت شیرینیها باعث شده است تا قیمت محصولات این قنادی کمی گرانتر از حد معقول باشد. قنادی لادن به دلیل سابقه حضور ۵۰ ساله خود در بازار شیرینی فروشیها باعث شده است تا در بین مردم پایتخت نام آشنا باشد. کیفیت شیرینیهای این مجموعه به قدری بالا است که تمامی شیرینیهای این فروشگاه خیلی زود تمام میشوند. تقریبا تمامی شیرینیها و کیکهای قنادی لادن بسیار عالی است و نمیتوانید بهترین محصول این قنادی را منحصر به یک شیرینی خاص بدانید.
- شیرنیسرای فرشته به کاپ کیکها، مافین، دارک و ناپلئونیهایش معروف است همچنین زولوبیا و بامیههای آن طعم بینظیری دارد.
- تنها تفاوت آن این است که به جای نارگیل از گردو در آن استفاده میشود.
- شیرینی فروشی انوشه با سابقه ای درخشان در فروش انواع کیک، شیرینی، کیک عروسی، کیک تولد، دسر در طعم های مختلف با بهترین قیمت و کیفیت می باشد.
«کوئه کلپان» ، گلولههای برنجی سبزرنگی هستند که با شهد داغ پر شده و در برگهای موز پیچیده شدهاند و یکی از شیرینیهای خوشمزه اندونزی محسوب میشوند. آرد برنج چسبناک، پایه اصلی این شیرینی است که با برگهای پاندان یا دراسنا طعمدار میشود و در عین حال رنگ سبز ملایمی میگیرد. در ادامه زمانی که شیرینیها در حال آبپزشدن هستند، مقداری شکر پالم مذاب در وسط آنها قرار میدهند؛ شهدی که مشتریان بیخبر از همهچیز را بهیکباره غافلگیر میکند. خوردن این میانوعدههای پوشیده از نارگیل مثل چشیدن طعم رولت است که بیشک برایتان جذاب خواهد بود. دوندورما در واقع یک بستنی معروف ترکیه ای است که باید آن را در زمره خوراکی های قدیمی و سنتی این سرزمین نیز بدانیم.
ساعاتی خوش در کافه قنادی مینیون
11 تا از بهترین شیرینی های عید به همراه دستور تهیه + عکس گل من و تو
ما از نظر کیفیت به شیرینی الف نمره 80 و از نظر بهرهمندی از پلتفرمهای آنلاین در ثبت سفارش چهار ستاره میدهیم. که هدفش ایجاد یک مرجع جـهانی برای انتخـاب کـافه/رستوران است. مـا در تیم دیدو تـکنـولـوژیهـای واقعیــتمجـازی و واقعـیتافزوده را برای اولین بار در جـهان بـرای سادهسازی فرایند انتخاب کافه/رستوران به کار گرفتهایم. خیابان انقلاب تهران که دانشگاه تهران نیز اونجا هست رو مردم بیشتر با کتاب فروشی ها و کافه های جابش می شناسند. این شیرینی فروشی از اون جاهایست که برای خیلی از مردم پایتخت نشین خاطره ها ساخته است. در ضمن شما اگه حضوری نمیتوانید برید، می توانید اینترنتی هم سفارش دهید و از بابت تازه بودن ، خوشمزه بودن و منطبق با عکس بودن خیالتان راحت باشد.
خب ماجرا به همین جا ختم نمی شود و در کشور ترکیه، نوع دیگری از باقلوا را نیز باید بچشید. باقلوای فیستیکلی سارما با داشتن مقادیر زیادی پسته، یکی از گران قیمت ترین شیرینی های محبوب ترکیه به حساب می آید. اگر کمی زبان ترکی بدانید، احتمالا می دانید که فیستیک در این زبان به معنای پسته بوده و عجیب نیست که باقلوای فیستیکلی سارما را باقلوای پسته ای با رنگ سبز رنگ آن، بدانیم. جالب است بدانید که معمولا این باقلوا را به همراه بستنی سرو می کنند، اما اگر شما میلی به بستنی نداشته باشید، اجباری برایتان وجود ندارد و می توانید فیستیکلی سارما را به تنهایی سفارش دهید. کشور ترکیه در موقعیت جغرافیایی خاصی قرار گرفته و پلی میان دنیای آسیا و دنیای اروپا به حساب می آید.
سپس سینی را در فر که از قبل با دمای 180 درجه به مدت نیم ساعت گرم کرده ایم قرار میدهیم. این شکلات های قلبی خوشمزه را به اسانی میتوانید با مواد بسیار ساده و در دسترس تهیه کنید و برای عید از میهمان ها پذیرایی کنید و لذت ببرید. یکی دیگر از شیرینی عید که طرفداران زیادی داره لطیفه هست، اگر دوست دارید یک شیرینی لطیفه بازاری خوشمزه برای عید درست کنید حتما این آموزش رو ببینید. شیرینی نخودچی یکی از سنتی ترین شیرینی های استان قزوین می باشد که طرفداران بسیار زیادی دارد. در این فاصله مواد میانی قطاب یعنی پودر بادام ، پودر گردو ، پودر شکر و هل را مخلط میکنیم.
برای خاطرهبازها و کسانی که به طعم بیشتر از هر فاکتور دیگری اهمیت میدهند قنادی لرد را پیشنهاد میکنیم. قنادی لرد در واقع یک کافه و شیرینی فروشی قدیمی است که توسط خانواده ارمنی اداره میشود و در خیابان ویلا مجله شیرینی و شکلات شیرینی تا مستقر است. نیشکر قنادی سرشناسی است که اگر ساکن شمال شرق و شمال تهران باشید احتمالا یکی از شعب آن را دیدهاید و طعم متفاوت محصولات را نیز چشیده باشید. هم خرما دارد هم گردو و به همین خاطر خیلی مقوی و خوشمزه است. نوقا سوغات تبریز و یکی از بهترین شیرینی های محلی ایران است.
پرتزل ها به صورت روزانه پخته و در داخل مغازه رول می شوند. که دارای حق مالکیت هستند را به شما معرفی کنیم و اطلاعاتی راجع به آن در اختیار شما قرار دهیم. در مورد تاریخچه این شیرینی هم گفته میشود که نخستین بار توسط اطبا و در زمان ماه رمضان برای رفع گرسنگی خلفا ساخته و تجویز شد. گرچه از لحاظ دستورالعمل پخت دقیقاً شبیه کنافههای امروزی نبودند.
خوشمزه ترین شیرینی های گوشه و کنار دنیا